От 25-ти юни 2018 г. системата за валидиране с електронни

...
От 25-ти юни 2018 г. системата за валидиране с електронни
Коментари Харесай

Валидатори и в маршрутките и билет за автобус от 1.50 лв в Бургас

От 25-ти юни 2018 година системата за валидиране с електронни карти ще проработи и в микробусите, обслужващи линии 9 и 9а. На същата дата се прекратява продажбата на всички хартиени абонаментни карти, като клиентите с авансово закупени такива, ще могат да ги употребяват до приключване на периода им.

По този метод системата за електронно таксуване ще обхване всички линии на градския превоз.

В осъществяване на признатия от Общински съвет тарифен проект, от 26.06.2018 година – вторник, цената на хартиения билет за еднократно пътешестване, закупен на борда на транспортното средство към този момент ще бъде 1.50 лева

Промяна на цените на електронните артикули няма да има.

Приканваме всички поданици и посетители на гр. Бургас да употребяват електронните артикули от тарифния проект на Дружеството, съгласно самостоятелните си потребности и желания. Ако към момента не разполагат с електронна карта, искащите могат да се снабдят с такава в касовите ни салони – Транспортна къща, Автогари Юг и Запад, Терминал Меден рудник.

Напомняме на клиентите си, че цената на транспортните документи, заредени в карти на е-носител се резервира:

- билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (е-портмоне) – 1,30 лева
– билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (пакет 50) – 1,20 лева
– билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (пакет 30) – 1,25 лева

Всички употребени пътувания посредством електронни карти са „ времеви”, т.е. в границите на 45 минути пасажер може да се трансферира на друго транспортно средство и да се валидира, без това да се регистрира като ново пътешестване. Това важи както за електронните билети, по този начин и за абонаментите на правоимащите жители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР