От 22 октомври до 9 декември Марс ще се движи

...
От 22 октомври до 9 декември Марс ще се движи
Коментари Харесай

От днес Марс навлиза във Везни - какво трябва да знаем за периода и за какво да внимаваме

От 22 октомври до 9 декември Марс ще се движи в територията на Везни, което, видяно от астрологията, внася несъгласия, защото Червената планета е боец, а Везни са най-миролюбивия знак.

От една страна, Марс е планетата на експанзията и споровете, само че от друга – в астрологията се преглежда и като ключ към триумфа, тъй като по отношение на ситуацията му в рождената ни карта може да разберем кои са оръжията, които ще ни оказват помощ да се борим с провокациите и да осъществяваме задачите си.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Планетата е първичният подтик за деяние, който ни раздвижва, тъй че да осъществяваме целия си капацитет. Домът, в който попада в наталната ви карта, демонстрира сферата, от която ще черпите позитивни сили и сила.

Когато Марс се движи във Везни, предприемчивостта и инициативността ще зависят от утвърждението на другите. Възможно е по-често да прехвърляме отговорността на близките, с цел да се предпазим от рискови обстановки.

Хората, родени с тази позиция на планетата, имат мощна потребност от обич и близки връзки с близките. Излъчват мощна магнетичност и съблазън, с които приковават вниманието.

В интервал на Марс във Везни може да не сме толкоз дейни физически, само че когато стане въпрос за изложение на персоналното мнение, елементарно ще се разпалваме. Това, което ни нервира, ще се разисква намерено и допустимо да изглеждаме по-агресивни в общуването.

Ако има някаква неправда, също ще реагираме остро. Марс във Везни ще работи в отбрана на правдата и когато някой е подценен или потиснат, ще сме подготвени на всичко, с цел да го защитим.

През идващите седмици ще би трябвало да търсим салдото сред работа дружно с близките и състезание с тях. Не бива да действате егоистично, само че не трябва и да сте прекомерно малодушни и да се сливате с тълпата.

За да разберете в коя сфера ще усетите подтик да действате взаимно с близките, проверете кой дом в наталната ви карта се ръководи от Везни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР