Освен това от Пекин предупредили Ким, че е на път

...
Освен това от Пекин предупредили Ким, че е на път
Коментари Харесай

Истинската Причина Удобно Се Премълча! Ето Защо Ким Чен Ун Се Отказа От Ядрените Опити! Не Е Заради Световния Мир

Освен това от Пекин предизвестили Ким, че е на път да задейства извънредно рисков вулкан, който да заплаши освен Северна Корея, само че и целия полуостров.

Последният гърмеж от последния нуклеарен опит от септември предходната година е бил над 120 килотона или повече от 8 пъти по-силен от бомбата, която унищожи Хирошима през Втората международна война. Смята се също по този начин, че над 200 служащи са починали при гърмежа. Ким е получил отчет, че планината се е разпаднала, също така има струпване на радиация, която може да се отприщи във всеки един миг. Той е наредил цялостно заличаване въз основата, за да предотврати точно радиационната злополука.

„ С изказването си, че стопира нуклеарната стратегия, тъй като желае мир, Ким просто си изми ръцете. В реалност той не сподели, че се отхвърля от нуклеарния си боеприпас. Само съобщи, че в този момент му е по-силна от всеки път и се насочва към обществено и икономическо израстване, написа разкрития.ком. А прекъсването на нуклеарната стратегия за него бе добър мотив да се измъкне от рецесията със Съединени американски щати “, настояват интернационалните анализатори.

Ким публично разгласи в събота, че стопира с нуклеарните опити и приключва нуклеарните проби. „ Страната ни желае мир и към този момент е задоволително добре въоръжена, с цел да се пази от всяка офанзива. Ние желаеме мир и ще се работим за него “, сподели още Ким. Подозренията са обаче, че Корея се тормози от по-тежки наказания от страна на Съединени американски щати, а също и от нуклеарна злополука, поради което тестванията стопират.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР