Освен с характерното й пеене, винаги сме свързвали Гуен Стефани

...
Освен с характерното й пеене, винаги сме свързвали Гуен Стефани
Коментари Харесай

Гуен Стефани - готова на всичко за любовта

Освен с присъщото й пеене, постоянно сме свързвали Гуен Стефани и още две неща: жанр и умеене да сортира най-подходящото облекло за всеки един случай.
 Гуен Стефани, Блейк Шелтън, роклите Vera Wang и още детайлности за сватбата им
Нови детайлности за сватбата на Гуен Стефани

Две рокли и още нещо

А за следващ път изпълнителката (и фешън дизайнер) го потвърди с избора си на облекла по случай концерта на брачна половинка си, кънтри артиста Блейк Шелтън. Концертът се състоя в Сан Диего на 2 април.

Непосредствено преди събитието Гуен разгласява свои фотоси в Instagram - с цел да покаже своя фешън избор. А той в действителност е впечатляващ - черен кроп топ, къси изрязани джинси, под които е поставила черен мрежест чорапогащник. Стилната кънтри-шик визия е допълнена с червено-черна карирана риза и за акцент - високи кафяви каубойски ботуши.

И към всичко Гуен написа закачливо: " Благодаря на Блейк, че ми даде мотив да си купя каубойски ботуши. "

Напълно готова за кънтри концерт, Гуен не се ограничи да бъде единствено посетител на концерта на своя брачен партньор. Тя се качи и на сцената, с цел да изпее дует с Блейк.

Нещо, което не се случва за първи път. На 11 февруари, тази година, Гуен и Блейк участваха в калифорнийския Bud Light Music Fest за своя първи взаимен концерт.
 Гуен Стефани, Блейк Шелтън, децата и непубликуваното им сватбено видео
Непубликуваното видео от сватбата на Гуен Стефани

Какво я кара да се връща към тях

Двойката, която подписа брак през юли 2021 година, непрекъснато показва привързаността и възприятията си. Наскоро, в присъединяване онлайн, Гуен се появи без брачната си халка, написа HollywoodLife.

Това бе незабавно маркирано, на което певицата отговори: " Просто забравих пръстена. Случва ми се първи път. " И добави откровено: " Много ме е позор! Обичам брачна половинка си и обичам да съм омъжена за него. Това е най-великото нещо, което в миналото ми се е случвало. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР