Освен един италиански болид, който принадлежеше на френската рок икона

...
Освен един италиански болид, който принадлежеше на френската рок икона
Коментари Харесай

Продават на търг мотора Harley-Davidson на Джони Холидей


Освен един италиански болид, който принадлежеше на френската рок икона Джони Холидей, на 7 февруари почитателите ще може да се състезават на търг и за мотора на звездата Harley-Davidson.

Аукционната къща Sotheby’s с изключение на болида от 300 коня Iso Grifo A3-C ще разгласи на търг и един от моторите Harley-Davidson на Джони. За познавачите става въпрос за FLHXXX Street Glide Trike от 2010 година Моторът е минал над 9000 км. Напълно персонализиран и различим с нарисуваните пламъци този Harley-Davidson се прави оценка сред 60 000 и 85 000 евро.

Моторът с огромна стойност, който принадлежеше на звездата, доста постоянно бе паркиран пред имението му в Лос Анджелис. "Преди да го отстъпи на настоящия притежател през 2016 година можехме неведнъж да забележим Джони Холидей по какъв начин ръководи мотора си в Южна Калифорния" се споделя в формалния уебсайт на Sotheby’s. "Документите по регистрация и застраховка са калифорнийски, само че демонстрират, че принадлежат на Джони Холидей и те вървят дружно с мотора", може още да се прочете на уеб страницата.

След гибелта на артиста доста от неговите фенове са неутешими, някой отиват на поклонение в църквата в Мадлен, други на гроба на карибския остров Сейнт Бартс, където артистът имаше къща и бе поискал да бъде заровен, както и на мястото, където се организира траурната гала на 9 декември предходната година в Париж. Тогава доста от неговите почитатели качени точно на моторите си Harley-Davidson минаха по Шанз-Елизе, с цел да отдадат почитта си към френската легенда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР