Освен, че може да задмине Лео Меси като най-добър реализатор

...
Освен, че може да задмине Лео Меси като най-добър реализатор
Коментари Харесай

Почетино засипа с похвали Хари Кейн

Освен, че може да задмине Лео Меси като най-хубав изпълнител за годината в Европа, Хари Кейн може да усъвършенства и връх на Алън Шиърър в идното семейството на Саутхемптън.

Кейн към този момент настигна Шиърър с 36 гола във Висшата лига за календарната година, връх датиращ от 1995-а.

"Хари Кейн е страховит състезател. Нуждае се от още един гол, с цел да изпревари Шиърър. Ще забележим какво ще се случи в идващия ни мач. Но всичко това е фантастично за него ", разяснява мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

"Трудно могат да се намерят думи, с които да бъде разказан Хари Кейн. През цялото време, в което съм в Тотнъм, през тези три години и половина тук той не стопира да ме изненадва. И то освен с маркираните голове, само че и с приноса, държанието си, професионалното си отношение във всеки един миг. Той е страховит образец за останалите с метода, по който работи и се влага на всички места по терена. Много се веселя за него ", добави аржентинският познавач.

Почетино счита, че Кейн има всички качества, с цел да усъвършенства и върха от 260 гола във Висшата лига на Шиърър.

"Надявам се да успее. Искам всеки сезон той за вкара 50 или повече гола, въпреки че това е много мъчно, изключително в тази лига. Но Хари може да стане още по-добър, тъй като в този момент е едвам на 24, а множеството играчи доближават пика в кариерата си на 27, 28, 29 години. Ако той остане здрав и продължи да работи по този начин всеки ден, всичко е допустимо ", сподели още Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР