Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро,

...
Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро,
Коментари Харесай

Звездата, която беше задържана след психична криза

Освен Бритни Спиърс, друга звезда, чието настойничество бе прекъснато неотдавна, е това на Аманда Байнс. До преди година нейният живот беше ръководен от майка ѝ Лин. През 2013 година, след няколко притеснителни случая, актрисата беше сложена под наставничество.
 Бритни Спиърс, психическото й положение, зависимостта от лекарства и по какъв начин е певицата
Притеснително ли е положението на Бритни Спиърс

Според околните й, да

През март 2022 година самата тя показа, че през последните години работи интензивно, с цел да усъвършенства здравето си, с цел да може да живее и работи без значение, и да продължи да дава приоритет на благосъстоянието си. Адвокатът на Аманда Байнс тогава разкри, че тя се оправя " доста добре " и в персонален проект животът ѝ също върви добре. По-късно предходната година обаче актрисата скапе годежа си.

За психологичното ѝ положение се знае, че е биполярно разстройство, което се характеризира с маниакални и депресивни епизоди, които могат да продължат от дни до седмици.
 Снимка 611214

Явно точно то се е отключило, когато Аманда Байнс е била видяна по улиците на Лос Анджелис в неделя, 19 март. Съобщава се, че тя е спряла кола и е споделила на водача, че излиза от психотичен епизод. След това самата тя се е обадила на 911 е и била превозена до близкия полицейски сектор, където специалист по психологично здраве взема решение да сложи актрисата в психиатричен стационар. Този вид задържане разрешава на възрастен, който претърпява психологична рецесия и основава заплаха за себе си или за другите, да бъде арестуван за 72-часова психиатрична хоспитализация, написа Insider.
 Принц Хари, Spare и разкритието, че страда от агорафобия
Психическото разстройство, от което страда принц Хари

Самият той споделя за него

Пред Page Six някогашният избраник на Аманда Байнс Пол Майкъл издава, че преди да бъде сложена в психиатрията, тя не е приемала медикаментите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР