Осведомени източници разказаха как Векилска е най-редовната персона в театър

...
Осведомени източници разказаха как Векилска е най-редовната персона в театър
Коментари Харесай

За Това Никой Не Знае! Ето Какво Се Случва С Мариана Векилска И Калин Врачански!

Осведомени източници описаха по какъв начин Векилска е най-редовната личност в спектакъл „ София “, където той е на щат. Тя търпеливо чакала известното си гадже след всяко зрелище, а след това си тръгвали дружно към дома му, издават от театралните среди, твърди още изданието.

Брюнетката не серпантина да обгрижва Калин, да му угажда и да го пита дали желае да му помогне с нещо. „ Бяха дружно на театрално събитие. Тя не заставам мирна и секунда, непрекъснато му се буташе в ръцете. Поднасяше му храна, хапки, единствено дето не му ги сдъвка преди този момент. То бива, бива, само че от жена на 44 години е леко детско и прекомерно “, описват очевидци. Докато Калин гледал да страни от Мариана, тя по всякакъв начин се опитвала да показва, че са гаджета. Дори на всеослушание споделила „ Хайде да си вървим вкъщи “, което не оставило място за подозрение, че живеят дружно.

Макар че Векилска отслабна и се разхубави, тя не може да се мери с някогашните гаджета на Врачански, които са на по 20-25 години, руси, синеоки и дългокраки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР