Остри реплики и словесни престрелки в пленарна зала още в

...
Остри реплики и словесни престрелки в пленарна зала още в
Коментари Харесай

Начало на новия политически сезон: Остри реплики и словесни престрелки още от първия ден

Остри реплики и словесни престрелки в пленарна зала още в първия ден от новата сесия на Народното събрание. В новата си постройка депутатите оповестиха своите цели за сезона и организираха първия блиц надзор с въпроси към членовете на кабинета.

Конституционни промени и бюджет са целите на ГЕРБ за новия сезон. Но те насочиха и предизвестие към сътрудниците си във властта.

Проследете с нас първия работен ден на Народно събрание след лятната почивка

„ За нас властта не е самоцел, а средство за решение на проблеми. Не одобряваме безрезервно всички решения на кабинет и министри. Партийната принадлежност да не е аршин за заемане на постове, а подготвеност “, сподели Десислава Атанасова, ГЕРБ.

ПП-ДБ Призоваха партиите да се концентрират върху ползите на българските жители.

Преживяхме втора най-голяма рецесия, която щеше да се трансформира в крах Преодоляхме и създадохме кабинет „ Денков – Габриел “, съобщи Атанас Атанасов, Политическа партия – Демократична България.

„ Не познавам Алексей Петров, в никакъв случай не съм приказвал с него “, сподели Николай Денков

За „ Възраждане “ съответни житейски проблеми се оказаха лакмус за положението на страната.

„ Къде и какво е българската страна? Това тук ли? Хората ви заплащат заплатата. Българин беше погубен на улицата и нищо не последва в тази по този начин наречена страна “, разяснява Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “.

Движение за права и свободи желаеха ползите на хората да станат ползи и на политиците.

„ Дебат за Конституцията е най-съществен и е основа за оценка на демокрацията и българския етнически модел. Промяната има смисъл, в случай че дава отговор на времето и ползи на хората “, сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

В идващите седмици се чака народните представители да стартират законодателни промени свързани с приемането ни в Шенген и еврозоната

Българска социалистическа партия бяха остри и към правосъдната промяна, и към концепциите за промени в конституцията. Най-остри бяха от Има Такъв Народ.

Думата взе и самостоятелният Радостин Василев.

„ Моля ви да дадете късмет на премиера да подаде оставка още през днешния ден, да не се мъчи “, сподели той.

Веднага след речите стартира и блиц контролът към премиера. С офанзиви за политиката в защитата и с изказвания за риск от замесване ни във война. А по традиция, на първото съвещание за сезона депутатите чуха българския и европейския химн.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР