Остри реплики белязаха днешния парламентарен ден Остри реплики и критики,

...
Остри реплики белязаха днешния парламентарен ден Остри реплики и критики,
Коментари Харесай

Остри реплики белязаха днешния парламентарен ден

Остри реплики белязаха днешния парламентарен ден Остри реплики и рецензии, свързани с оставката на Делян Добрев , белязаха днешния парламентарен ден. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов съпостави „ Апартаментгейт ” с Китайската културна гражданска война и Болшевизма , за което упрекна премиера Бойко Борисов, а депутатът от ГЕРБ Георги Марков заприказва за садизъм.
 

Въпреки пламенната отбрана, оставката на Добрев бе гласувана с 96 гласа „ за ”, 7 " срещу " и трима " въздържали се ".


 
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев към този момент не е депутат, откакто името му бе намесено в сагата " апартаментгейт ". Първи в негова отбрана се разгласи сътрудника му Георги Марков. Бившият парламентарен арбитър изясни от парламентарната естрада, че конституцията го задължава да гласоподава по съвест.
 

„ Трябва да решим да върнем ли ЗСГ. И тъй като има доста млади народни представители, се чудят какво е това ЗСГ - това е Законът за собствеността на жителите. Въвеждаме 30 години след 10 ноември - единствено едно жилище в семейство - единствено едно. Ако имаш второ - може единствено по завещание. Като го получиш би трябвало в двегодишен период да го прехвърлиш на децата си. Ако нямате деца, се развеждате. В клетата България, където към този момент няма и бракове. Долу пазарът на парцели, долу свободното договаряне “, съобщи Георги Марков.

 
В колиби ли да живеят народните представители, попита той и добави: „ Какъв е този садизъм. И аз ще гласоподавам срещу. “-->
 
След като оставката бе гласувана в коридорите на Народното събрание водачът на НФСБ Валери Симеонов разгласи, че когато всеобщо принуждаваш хора на управителни длъжности да подават оставки поради имотни кавги, в последна сметка неизбежно изниква въпросът и за твоята. Той засяга премиера Бойко Борисов, който по думите му обезкървявал Народното събрание, а абсурда " апартаментгейт " и последвалите оставки съпостави с Великата китайска културна гражданска война.

 
Добрев подаде оставка във вторник, като разгласи за причина подправена вест, която го замесва в абсурда с евтини жилища на властта. Той не подава оставка за първи път. Това се случи и през 2017 година след скандал за въздействия в хасковската община. Тогава обаче оставката на Добрев не бе призната.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР