Остават по-малко от две седмици до поредното издание на Consumers

...
Остават по-малко от две седмици до поредното издание на Consumers
Коментари Харесай

LG и хладилникът, в който можем да отглеждаме зеленчуци

Остават по-малко от две седмици до следващото издание на Consumers Electronics Show, което се чака да се организира на 7 януари в Лас Вегас.

Като дребен тийзър за идното събитие, LG реши да показа, че готви един в действителност новаторски и друг ледник, който сигурно бихме поставили в кухнята си, в случай че ни се отдаде опция.

Името на хладилника към този момент е загадка, само че по-важното е, че той разполага с в допълнение крило, което съставлява дребна оранжерия за зеленчуци и подправки.

Крилото е разграничено с няколко рафта и е оборудвано с осветяване, уместно за развъждане на растения, термометър, източник на чист въздух и много датчици, които се свързват с мобилно приложение.

Така от телефона си можем да следим и управляваме развиването на насажденията в хладилника, като даже не се постанова да поливаме, тъй като от LG са добавили и автоматизирана напоителна система.

Към хладилника получаваме и комплект с разнообразни семена за листни зеленчуци, тор и почвен субстрат.

Нямаме визия какъв брой ще коства този ледник (едва ли ще е евтин), само че сме склонни да стартираме да събираме пари занапред, тъй като концепцията на LG в действителност ни подхожда. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР