Остава засилено полицейското присъствие в село Луково след като беше

...
Остава засилено полицейското присъствие в село Луково след като беше
Коментари Харесай

Остава засилено полицейското присъствие в село Луково

Остава засилено полицейското наличие в село Луково откакто беше намерено тялото на мъж прострелян в главата. ДНК експертиза ще откри дали това е търсеният за шесторното ликвидиране в Нови Искър. И през днешния ден униформените не престават да ревизират всички, които желаят да влязат или излязат от село Луково , макар че през вчерашния ден проверяващите оповестиха, че са разкрили мъртвец на мъж, който се е самоубил, съобщи Българска национална телевизия.

Самоубийство е станало в изоставена вила със счупени прозорци и то единствено на към 500 метра от къщата, в която се смята, че обвиненият за жестокото ликвидиране от Нови Искър се е самонастанил. До този миг проверяващите не са го разкрили, тъй като целият терен е бил е разграничен на квадранти и полицията е проверявала периметъра на части, тъй че просто през вчерашния ден е пристигнал моментът да стигнат до тази изоставена сграда.

Остават и доста незнайни, като да вземем за пример по кое време мъжът се е самоубил. На този стадий не се знае дали оръжието, открито в реката на самоубилия се мъж е същото, с което е осъществено жестокото ликвидиране в Нови Искър. Разследващите споделиха, че по облеклата, открити в изоставената сграда, се смята, че най-вероятно мъжът, който се е самоубил, е Росен Ангелов. Предстоят експертизите, остава отцепен периметърът и инспекциите на място.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР