Остава някакъв много малък шанс за съставяне на правителство с

...
Остава някакъв много малък шанс за съставяне на правителство с
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Има малък шанс за правителство с третия мандат


Остава някакъв доста дребен късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат и в случай че това не се случи отиваме за избори, което няма да е добре за българския народ. Това сподели в предаването „ Тази събота “ ръководителят на Народното събрание.

„ Ако кажа, че България върви наникъде, евентуално няма да е обичайно. Не бих желал да е наникъде. Ако би трябвало да съм прям, след първия мандат, по-късно гласоподаване в пленарна зала, аз считам, че дребният късмет за сформиране на държавно управление остава в третия мандат. Отиваме към избори, което няма да е добре за българския народ “, изясни той.

Според „ инфантилността и неналичието на адекватност на едни хора основават среда на ненавист и разделяне “. Той изрази също по този начин убеждението си, че с ненавист и злопаметност не може да се ръководи. Отговорността за ориста на всеки едни български жители е огромна и не всеки може да я носи.

„ Академик Николай Денков няма да получи поддръжка за съставянето на държавно управление. Той е един добър човек. Един самичък за себе си потребен човек. Не бива обаче политиците да употребява като тоалетна хартия едни потвърдени хора. Въртят учения като афиш на всички места, тъй като самите те нямат лице. Човек би трябвало да знае, до каква степен може да се даде и по кое време би трябвало да се откаже “, съобщи още.

Той изясни, че положителното име е локомотив, който влачи едни вагони откъм гърба. За страдание обаче ръководството на една страна не е единствено едно положително име, безапелационен е ръководителят на Народното събрание. Зад всяко положително име политиците се пробват а прилепят доста други неща – стратегии, отговорности, идеологии. Той беше безапелационен, че перченето в Народното събрание би трябвало да спре.

Вижте какви още ката във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР