Основното, което би те накарало да се чувстваш по-добре е

...
Основното, което би те накарало да се чувстваш по-добре е
Коментари Харесай

Почувствай се добре в онези дни от месеца

Основното, което би те предиздвикало да се чувстваш по-добре е правото да се поглезиш. Ние няма да те учим по какъв начин. Скъпа нова дрешка, сандвич – калорийна бомба, мързелуване...всичко ти е разрешено през тези дни. 

менструалните болки

Няма повсеместен лек за тях и ти добре го знаеш. Някои дами ги имат, други – не. Ако си измежду „ късметлийките ”, пробвай с обичайните леки обезболяващи, само че те рядко лекуват тежестта в кръста и умората в крайниците.

настроението

Тук към този момент има няколко трика. Опитай с хубава музика, до момента в който си на работа или с повечко шоколад. Това нормално оказва помощ. Ако те избива на кавги или меланхолия, по-добре ограничи връзката със заобикалящите те хора, с цел да не кажеш неща, за които след това ще съжаляваш. Опитай с малко шопинг терапия, в случай че не се чувстваш прекомерно изтощена и несъмнено, в случай че имаш пари.

умората

Тук също няма повсеместен лек, само че няколко фреша и кафе биха помогнали за покачване на тонуса. Знаем какъв брой е мъчно да си на работа през тези дни от месеца, само че по-добре прескочи обществените излизания, прибери се у дома и се отдай на лежане пред тв приемника и някой, който да те глези.

гладът

Гладът нормално се ускорява неистово тъкмо преди менструалния цикъл, а от време на време и в първите му няколко дни. Не се притеснявай да си угаждаш, когато усещаш, че имаш потребност от това. Имаше едни учени, които бяха открили, че през тези дни мъчно качваш и сваляш килограми, без значение какъв брой и какво ядеш. Ако организмът ти изиска баничка – дай му я. 

Бонус препоръки:

Постарай се да не общуваш с мъже - гаджето ти, приятелите ти от мъжки пол, брат ти, татко ти, шефът ти...това са хора, които в никакъв случай няма да схванат по какъв начин се чувстваш в тези няколко дни. 

Облечи подобаващи, необятни и комфортни облекла. Това ще прикрие подутия стомах, а и ти ще се чувстваш маааалко по-добре. 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР