Основният съд в Охрид отложи заседанието по делото за побоя

...
Основният съд в Охрид отложи заседанието по делото за побоя
Коментари Харесай

Отново отложиха делото за побоя над Християн Пендиков

Основният съд в Охрид отсрочи съвещанието по делото за побоя над секретаря на съдружие „ Цар Борис Трети ” Християн Пендиков, откакто сплоти делата против към този момент двамата обвинени - Илия Спасески и Борче Ангелов.

Към делото против Илия Спасески, по искане на прокуратурата, беше добавено и обвиняването против Борче Ангелов, който беше разпознат като втория участник в побоя над Пендиков на 19 януари тази година.

Обвинението против Ангелов също е за " нанасяне на тежка телесна щета в съучастничество ". Адвокат на Ангелов ще бъде юристът на Спасески - Димитрия Цобоски, който изиска отсрочване на съвещанието, с цел да се запознае с новите доказателства, свързани с Ангелов, оповестява Българска телеграфна агенция.

Следващото съвещание е планувано за 1 декември.

Секретарят на съдружие " Цар Борис Трети " Християн Пендиков стана жертва на побой в Охрид на 19 януари, а ден по-късно беше превозен с държавния аероплан " Фалкон " за лекуване в България. На видеозаписа от охранителни камери в нощта на побоя, който беше гледан по време на едно от съвещанията, се виждаха двама участници в побоя над него. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР