Основен мост в Балтимор, САЩ, се срути след удар от

...
Основен мост в Балтимор, САЩ, се срути след удар от
Коментари Харесай

Кораб блъсна и срути мост в САЩ

Основен мост в Балтимор, Съединени американски щати, се срути след удар от транспортен съд, оповестяват локални медии, представени от  BBC . На място са изпратени пожарни, коли за спешна помощ и полиция, като управляващите третират случилото се като " всеобщо произшествие ". 

Добавя се, че " екипът за гмуркане и избавяне е дошъл на място, с цел да локализира падналите във водата ", като в последната актуализация се споделя, че се счита, че до 20 души са в реката. Докладва се за голямо количество дизелово гориво във водата към кораба, блъснал се в моста.

Голямо ремарке с влекач е било на моста " Франсис Скот Кий ", когато се е срутил, заяви противопожарната работа на град Балтимор пред CBS News. Съобщава се за доста дизелово гориво във водата към кораба, блъснал се в моста.

Мостът  " Франсис Скот Кий ", е с дължина над 2 километра и половина. Първоначалната информация гласеше, че в реката са паднали най-малко седем души и няколко автомобила, все още не се оповестява за жертви. 

Според данни, получени от уеб сайтове за наблюдаване на морския трафик, мостът на Балтимор е бил ударен от товарен транспортен съд под сингапурски байрак. Всички членове на екипажа са открити и не оповестява да са с пострадвания.

Плавателният съд е дълъг 300 метра и пътувал към Шри Ланка. На морския радар наподобява, че корабът тръгва от терминала в " Порт Бриз " към 00:45 локално време в посока моста " Франсис Скот Кий ", само че спрял в региона на моста 45 минути по-късно. Радарът за въздушно придвижване демонстрира полицейски хеликоптери, патрулиращи в региона. 

Пожарната работа в Балтимор удостовери, че сриването на моста в Балтимор е " събитие с евентуално доста жертви ". Провежда се огромна интервенция по спасяването на потърпевшите. 

Мостът беше затворен за придвижване след " случай ", заяви държавната транспортна работа на Мериленд в своя акаунт в Twitter, предава  ABC

Според първичните данни плавателният съд се е блъснал в един от стълбовете на моста " Франсис Скот Кий ", който е висок над 350 метра, което е провокирало сриването. 

Все още не е явен размерът на вредите. В няколко видеа, оповестени в обществените мрежи, се вижда по какъв начин забележителна част от внушителната железна структура, открита през 1977 година, се срутва в река Патапско.

BREAKING: A bridge has gone down in Baltimore.
Oh the humanity.
— Korobochka @cirnosad)
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР