Основателят на сайтът 19 муните“ Борис Ангелов заяви, че входната

...
Основателят на сайтът 19 муните“ Борис Ангелов заяви, че входната
Коментари Харесай

Запалиха вратата на Борис Ангелов, според него - след разкрити схеми в земеделското министерство

Основателят на уеб сайтът „ 19 муните “ Борис Ангелов съобщи, че входната му врата е била запалена. Неизвестен е атакувал жилището му, като своевременната помощ на съседите е предотвратила по-голям случай. Според Ангелов и изданието му подпалването на вратата съответствува с разкрития направени от уеб страницата му.

Ето и какво написаха от „ 19 минути “ във връзка офанзивата:

Интересните условия са няколко. На първо място действието се развива в затворен комплекс с защита. Тоест, наложила се е организация.

На второ място закононарушението е осъществено с изключителна скорост, тъй като злосторникът не е забелязан от никого, до момента в който се е качвал, заливал е вратата и я е палил, а след това е слизал, което е лишило време. И е бил задоволително сръчен освен това да се покрие от камерите.

На трето място прокуратурата и Главната дирекция Национална полиция би трябвало към момента да проверяват предходни закани и напън от декември против Ангелов, изключително докладвания от защитата на комплекса интерес на незнайно към този момент лице дали той живее на същия адрес. 

Любопитно е, че тогава събитията съответстваха с следствие на „ 19 минути “ за наддаването дали или не Бойко Рашков да остане на поста си като вътрешен министър в постоянното държавно управление.

На четвърто място следствията на „ 19 минути “ от последния месец към разкритията за горите, за които получихме предизвестие от името на зам.-министър,  цитираните от нас следствия на други сътрудници като публицистите от Биволъ за горивата от запаса и поръчката на Държавен фонд Земеделие, последните разкрития на Мая Манолова за 1,1 млрд.лв., които ще бъдат разпределени еднолично в земеделието по схемата Автомагистрали, които единствено ние цитирахме, са значима информация за разсъждение.

Още повече, последното съответства по ден на издание с нападението против Ангелов. Което може да е инцидентно, може и да не е.

Ангелов се надява правоохранителните органи да намерят освен причинителя, само че и поръчителите на закононарушението.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР