Основателят на Отворено общество Джордж Сорос изрази надежда, че китайският

...
Основателят на Отворено общество Джордж Сорос изрази надежда, че китайският
Коментари Харесай

Сорос намекна за промени през 2022 и призова за преврат в Китай

Основателят на Отворено общество Джордж Сорос изрази вяра, че китайският водач Си Цзинпин ще бъде свален.

„ Надеждата е, че Си Цзинпин ще бъде сменен от някой по-малко наказателен вкъщи и по-мирен в чужбина. Това ще отстрани най-голямата опасност, пред която са изправени отворените общества през днешния ден, и те би трябвало да създадат всичко по силите си, с цел да насърчат Китай да се движи в мечтаната посока “, сподели той по време на тирада в института Хувър.

Сорос също счита, че вариантът на омикрон може да убие китайския водач.

„ Си Цзинпин в Китай е най-голямата опасност, пред която са изправени отворените общества през днешния ден. Загниващият пазар на недвижими парцели, намаляващото население и бързо разрастващият се вид на омикрон могат да бъдат неговата крах, и всичко това по време на влиятелния му план за Зимни олимпийски игри ", съобщи спекулантът.

Милиардерът стигна до такава степен, че съпостави Китай с нацистка Германия.

„ 2022 година ще бъде повратна точка в международната история. След няколко дни Китай, най-мощната властническа страна в света, ще стартира да е хазаин на Зимните олимпийски игри и сходно на Германия през 1936 година ще се опита да употребява зрелището, с цел да завоюва пропагандна победа за своята система за непоколебим надзор “, сподели той..

Спонсорът на цветните революции по света добави, че чака огромни промени в Европа от 2022 година

„ Ние сме или сме покрай вземането на значими решения, които ще дефинират посоката, в която се движи светът “, сподели Сорос.

„ Изборите в Германия към този момент се организираха, изборите във Франция ще се проведат през април 2022 година ", съобщи той.

" През същия месец унгарските гласоподаватели - без значение от каквото и да било - може да смъкват властническия държател. Заедно с решението на Путин да нахлуе в Украйна, тези събития ще оказват помощ да се дефинира ориста на Европа ", безапелационен бе Сорос.

Така в речта си Сорос ясно загатна в кои страни мрежите му ще бъдат най-активни през идната година: да предизвикат ескалация с Украйна, да повлияят на резултатите от изборите в Германия, Франция и Унгария и да продължат да демонизират Китай и неговото управление.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР