Основателят на Huawei Рън Джънфей призова служителите на компанията Honor

...
Основателят на Huawei Рън Джънфей призова служителите на компанията Honor
Коментари Харесай

Основателят на Huawei призова Honor да им стане конкурент след тяхната раздяла

Основателят на Huawei Рън Джънфей прикани чиновниците на компанията Honor да положат старания да надминат своята компания майки. Той насочи този си апел по време на тирада за сбогува с тях, откакто софтуерният колос се раздели с бюджетния си бранд в опит да резервира живи веригите си за доставки, които са подложени на тежък от американски наказания, съобщи Ройтерс.

По рано този месец Huawei разгласи, че ще продаде Honor на консорциум от компании, подкрепяни от китайското държавно управление, тъй че компанията да може отноново да стартира да получава доставки от американски компании.

Американското държавно управление счита, че Huawei съставлява опасност за националната сигурност.

„ Вълна след вълна от американски сакции против Huawei в последна сметка ни помогнаха да разберем, че някои американски политици желаят да ни убият, а не просто да ни трансформират “, съобщи Рън.

Въпреки че компанията можеше да се оправи с тези провокации, милиони дистрибутори и чиновници на Honor са щели да изгубят работните си, поради изчерпването на каналите за продажби, сподели Рън.

Бранда Honor дава отговор за 26% от продадените от Huawei 51,7 млн. смарт телефона в интервала юли-септември, сочат данни на консултантската компания Canalys. Компанията създава и преносими компютри, таблети, настолни компютри, тв приемници и електронни аксесоари.

Същевременно с това съперниците на Huawei ускоряват производството си в опит да лишават от пазарния дял на кмпанията, до момента в който тя не може да създава нови смарт телефони, настояват осведомени източници, представени от Ройтерс.

Рън съобщи, че се надява Honor да стане най-големият съперник на Huawei след „ развода “.

„ В Вбъдеще ние ще сме ваши съперници “, сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР