Осмото продължение на сагата Междузвездни войни“ ще е най-дългият филм

...
Осмото продължение на сагата Междузвездни войни“ ще е най-дългият филм
Коментари Харесай

„Последните джедаи“ ще е най-дългият филм от поредицата „Междузвездни войни“


Осмото продължение на сагата „ Междузвездни войни “ ще е най-дългият филм от поредицата. „ Последните джедаи “ е с съвсем половин час по-дълъг от седмата част „ Силата се пробужда “.

Заедно с финалните надписи филмът ще е 150 минути, което значи, че ще е с цели 26 минути по-дълъг от предходния, който излезе през 2015 година Той ще е по-голям и от „ Отмъщението на ситите “, който беше 140 минути.

В осмото продължение избралият изгнанието Люк Скайуокър (Марк Хамил) ще се срещне с героинята на Дейзи Ридли – Рей, която търси помощ за справяне с новооткритите си сили. Отново в облика на Фин ще забележим и Джон Бойега, който се разсънва, откакто е ранен тежко по време на борба с Кайло Рен (Адам Драйвър) в „ Силата се пробужда “.

В своите функции се завръщат и Оскар Исак, Анди Съркис, Лупита Нионго, Гуендолин Кристи и други. Нови герои във кино лентата ще са тези на Лаура Дърн, Бенисио Делторо и Кели Мари Тран.

„ Последните джедаи “ излиза по кината на 15 декември 2017 година, а последната девета част от настоящата трилогия е планувана за декември 2019 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР