Осмина са задържаните заради смъртта на 18 мигранти, задушили се

...
Осмина са задържаните заради смъртта на 18 мигранти, задушили се
Коментари Харесай

Задържаните за смъртта на 18 мигранти в камион вече са осем

Осмина са арестуваните поради гибелта на 18 мигранти, задушили се в камион и изоставени през вчерашния ден край софийското село Локорско, заяви Българска национална телевизия без да посочва източника си на информация. за четирима арестувани.

Трима са арестувани в региона на София още нощес, като един от тях е задържан на към 5 километра от изоставения камион, осведоми Българска национална телевизия. Предполага се, че това е водачът на камиона.

Другите петима са арестувани в Бургас, Каблешково и Карнобат. Те са отведени тази нощ в полицията в Бургас, а в домовете им са открити доказателства за каналджийство, както и за съответния транспорт на незаконни мигранти.

Днес арестуваните в Бургас ще бъдат конвоирани до София, осведоми Българска национална телевизия.

Разследва се версията, че притежателят на камиона по документи е бил фиктивен и се обяснява кой е действителният притежател.

По информация ра БНР Разследващите са открили, че в последните месеци този камион е пътувал няколко пъти по еднакъв маршрут сред Източна България и столицата. Това е било открито след обзор на камери в разнообразни елементи на страната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР