Ослепителната „Мис България“ от далечната 1998-а година Наталия Гуркова е

...
Ослепителната „Мис България“ от далечната 1998-а година Наталия Гуркова е
Коментари Харесай

Наталия Гуркова преживява най-страшното! Вижте какво иска да й причини милионерът Джордже

Ослепителната „ Мис България “ от далечната 1998-а година Наталия Гуркова е за непрекъснато у нас, само че този път лишена от компанията на двете си деца, които са оставени на грижите на брачна половинка й – черногорския милионер Джордже Михалевич, в ЮАР. Диамантеният крал и хубавицата от дълго време са в обтегнати връзки и бракът им е пред разпад, написа " Таблоид ".

Баровецът обаче няма никакво желание да остави хлапетата на палавата им майка. Джордже скръцнал със зъби, че Наталия е свободна да върви където си изиска, само че децата остават при него, защото дребната Джорджия към този момент е почнала учебно заведение в Южна Африка.

Наталия имаше процедура постоянно да се прибира в България даже в най-щастливите си времена сМихалевич, като съгласно злите езици тук се отдавала на самобитен секс туризъм, с цел да се отърве от горчивия привкус на живота вид „ обезверена брачна половинка “ в имението на търговеца на диаманти. Клюкари приписваха на миската връзки с дъртия женкар Сашо Майонезата, митничаря Иво Бързия, мургавия под земята необут Киро Японеца и най-много с Димитър Вучев – Демби – нейната огромна обич от младостта.

Запознати настояват, че Джордже е скръцнал със зъби на Гуркова да си развява коня, само че да не помни на децата. Ако не ги оставела под неговото настойничество непринудено, богаташът заплашил, че ще стартира правосъден развой за наставничество, който несъмнено ще завоюва с парите и връзките си в ЮАР.

За да спасят брака си, Наталия и Джордже направиха сантиментален воаяж във Венеция през лятото. След ваканцията, сякаш възмутената от множеството спекулации във връзка с фамилното си състояние моделка съобщи: „ Аз съм най – развежданата жена от медиите в България “. Скандалните си фотоси в компанията на родни подземни босове Гуркова изясни с обстоятелството, че постоянно се прибирала сама в София, с цел да се види просто с другари. Независимо, дали ВИП срещите на Наталия в София са единствено другарски или не, то на брачна половинка й очевидно му е писнало сам да топли фамилното гнездо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР