Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може

...
Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може
Коментари Харесай

ООН обвини Тръмп, че атакува свободата на медиите в САЩ

Оскърбителните мнения на американския президент Доналд Тръмп за публицистите може да се преглеждат като подбуждане и да подбуден последователите му да атакуван някои общности, сподели комисарят за човешките права към Организацията на обединените народи, представен от " Ройтерс ".

" Наистина е удивително, като се намерения човек, че свободата на медиите, не просто крайъгълен камък на американската конституция, а и нещо, което Съединени американски щати пазят години наред, в този момент е нападната от президента, сподели на конференция в сряда Зейд Раад ал Хюсеин. " Това е удивителен прелом. "

" Тръмп вижда себе си като унищожител на табута. Това може да има последствия - да окуражава тези, които мислят по подобен метод, да изострят офанзивите си. "

" Да приемем, че публицист пострада поради някоя от тези организации. Не носи ли президентът отговорност? " попита Ал Хюсеин, представен от " Франс прес ".

Миналата седмица на митинга си в Аризона Тръмп подлага на критика метода, по който медиите отразиха насилието в Шарлотсвил, Вирджиния, наричайки публицистите " в действителност нечестни хора ". Тръмп неведнъж е употребявал сходни избрания за американски издания, доста от които постоянно назовава " медии за подправени вести ".

Пресконференцията на Ал Хюсеин беше в огромна степен отдадена и на Венецуела, където по думите му демокрацията съвсем отсъства и където обстановката евентуално ще се утежни в допълнение. " Мисля, че можем да кажем, че следим във времето ерозия на демократичния живот във Венецуела, " сподели още той.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (549)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР