Днес предизборната обиколка на Костадин Костадинов премина през Бургас, където

...
Днес предизборната обиколка на Костадин Костадинов премина през Бургас, където
Коментари Харесай

Костадин  Костадинов: Само високата избирателна активност ще намали тежестта на купения и контролиран вот

Днес предизборната обиколка на Костадин Костадинов мина през Бургас, където той организира конференция и отворена среща с жители. На тях  присъстваха още претендентите за народни представители Борис Аладжов и Звезделина Каравелова и претендентът за евродепутат Мариян Иванов.

По отношение на старта на акцията Костадинов сподели, че всички останали партии се борят за ниска изборна интензивност и това изяснява неналичието на акция сега.

“Партиите, които разчитат главно на купени и следени гласове, нямат потребност да убеждават гласоподавателите, като им показват своите хрумвания. Тези партии имат полза от ниската изборна интензивност, също като 

политически обединения, които сега се разпадат безусловно пред очите ни. Те  също нямат потребност от висока изборна интензивност. За разлика от тях, за нас от " Възраждане "  тя  е извънредно значима. Надяваме се да убедим  повече гласоподаватели да отидат до урните, защото с това ще понижи резултата от следения избор. В този ред на мисли постигането на висока изборна интензивност е значимо за целия български народ, който е изправен пред два избора: Или България дава напълно ново начало на своята външна и вътрешна политика и се връщаме в вярното русло на историята, където са свободните и самостоятелни страни. Или отиваме в задънената улица на историята, където ни отнася така наречен евроатлантически път “ , каза  Костадин Костадинов.

Той добави, че  „ Възраждане “ може да беседва с  всички, с изключение на с Движение за права и свободи, само че има 5 условия: Провеждане на референдум за опазване на българския лев; осъществяване на референдум за участието ни в НАТО; унищожаване на глобите против Русия и компесаторен механизъм за обезщетяване на българските предприемачи; преустановяване на изпращането на оръжия към Украйна и недопускане на изпращане на български бойци и основаване на преговорен екип за участието на България в Европейски Съюз. 

Утре предизборната обиколка на Костадин Костадинов продължава във Варна, където ще организира конференция в 14:00 ч. И отворена среща с жители в 18:30 Зала 2 на ФКЦ. 

Българските жители могат да дадат доверието си на “Възраждане ” с номер 12 в бюлетината!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР