Осиновителката на малтретираното в Пловдив бебе остава в ареста. Това

...
Осиновителката на малтретираното в Пловдив бебе остава в ареста. Това
Коментари Харесай

Оставиха в ареста осиновителката на малтретираното дете в Пловдив

Осиновителката на измъчваното в Пловдив бебе остава в ареста. Това реши Пловдивският областен съд, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Жената е упрекната в причиняване на тежка телесна щета в изискванията на домашно принуждение на малолетната си щерка на 1 година и 10 месеца. Магистратите потвърдиха определението на Районния съд в Пловдив, с което по отношение на нея е взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Анка Михайлова бе задържана на 24 септември, откакто лекари от УМБАЛ " Св. Георги " алармираха в полицията, че при тях е постъпило дете, за което има подозрение, че е  измъчвано. То е било в безсъзнание, с голям брой травматични увреждания - синини с друга отминалост, следи от ухапвания, черепно-мозъчна контузия, скъсване на бял дроб.

Към момента няма усъвършенстване на положението му.

Според магистратите има действителна заплаха обвинената да извърши друго закононарушение при мярка, друга от задържане под стража. 

За сходно закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " в размер от 3 до 15 години. Определението на Окръжнния съд в Пловдив е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР