Още в първия работен ден на Народното събрание се видя

...
Още в първия работен ден на Народното събрание се видя
Коментари Харесай

Дариткова здраво посече Радев, ето какво съзря в речта му от Народното събрание

Още в първия работен ден на Народното събрание се видя синхрона сред дейностите на президента Румен Радев и Българска социалистическа партия. В правилника на Народното събрание ясно написа, че министър председателят когато и да е може да дава отговор и да бъде изслушван от депутатите.

Когато в действителност е имало значими въпроси, касаещи обща политика и националния интерес, министър-председателят Бойко Борисов постоянно е бил в Народното събрание.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.

"За мен президентът прикани за метежи в речта си пред нас. Това беше повода за моя отговор от трибуната. Той напусна демонстративно залата на Народното събрание и още веднъж се дистанцира от него.

Първоначално аз помислих, че с обръщението си той ще потърси връзка с депутатите, само че това не беше по този начин. Трябва да работим за повишението на доверието във всички институции ", безапелационна бе Дариткова.

"За ГЕРБ в никакъв случай не е било елементарно, само че ние сме поръчител за стабилността на това ръководство. Ние ще търсим единодушие и консенсус, само че съдружната просвета би трябвало да бъде на високо равнище.

Аз имам вяра, че депутатите от "Атака " ще останат правилни на съдружното съглашение. За мен разделянето при Обединени патриоти е единствено за структурата на Народното събрание.

Аз ще продължа да беседвам с техните водачи, както и с всички парламентарно показани партии. Нормално е да чуваме разнообразни отзиви, само че най-важното е какви резултати идват от Народното събрание ", разкри Даниела Дариткова.

"За нас е значимо Йорданка Фандъкова да бъде идващият кмет на София. Това е значимо и за софиянци. Тя е потвърдила, че може да се оправя с проблемите и да продължава да работи, с цел да развива града напред.

Г-жа Фандъкова е мощен кмет и аз съм задоволена, че против нея има мощни кандидатури. Ние постоянно сме адмирирали една мощна и градивна съпротива, с която може да се водят естествени диспути по политиките, с цел да се покачва качеството на живот на хората ", приключи Дариткова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР