Още тази седмица ще бъде структуриран диалогът и се надяваме

...
Още тази седмица ще бъде структуриран диалогът и се надяваме
Коментари Харесай

Асен Василев: Още тази седмица започваме разговори с партиите без ГЕРБ и ДПС

" Още тази седмица ще бъде структуриран разговорът и се надяваме да стартират диалозите с партиите без ГЕРБ и Движение за права и свободи ". 

Това сподели пред БНР съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. 

" Очакваме всяка от партиите да излъчи екипи по съответните тематики и области , да очертаем проблемите, да забележим кои са рационалните решения за страната. След това всяка от партиите да излъчи претенденти и  да се излъчи най-хубавият екип за осъществяване на тази стратегия на държавното управление ". 

Василев уточни, че  най-дясната мярка е да има сигурност на собствеността и правосъдие , тъй като без това няма по какъв начин да се гради стопанска система, обществена политика и няма по какъв начин да има правдивост в обществото: 

" Десните ограничения, които могат да оказват помощ за леви политики, минават през прекъсване на кражбите , тъй като това е ресурсът, с който могат да се обезпечат вложенията ". 

Асен Василев уточни, че  Политическа партия ще опитат да образуват държавно управление, което да ръководи България в идващите четири години  с ясно написани в съдружен контракт цели, съответни политики и промени. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР