Още след първите епизоди на романтичното риалити Ергенът“ от кухнята

...
Още след първите епизоди на романтичното риалити Ергенът“ от кухнята
Коментари Харесай

Фаворитката в "Ергенът" се оказа обвързана с благоевградски богаташ

Още след първите епизоди на сантименталното риалити „ Ергенът “ от кухнята на предаването изтече информация с името на победителката. Според слуховете за сърцето на Виктор Стоянов ще се пребори рускинята Виктория Капитонова , която към този момент е позната на феновете от присъединяване си в „ Мастършеф “, написа вестник Ретро.

Между тях обаче явно не се е случило нищо след финала на фотосите на шоуто, които бяха осъществени през предишното лято в най-красивата курортна част на Турция. Оказва се, че Виктория е съществено обвързана, само че не с Виктор.

В обществените мрежи тя неведнъж е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето ѝ е известен предприемач от Благоевград. Капитонова обаче отхвърля да разяснява детайлности. Тя е на 27 години, родена е в гр. Чебоксари, Русия, само че през 2011 година идва в България, с цел да учи „ Бизнес администрация и маркетинг “.

Работи като инфлуенсър и се изявява във всевъзможни тв формати за известност. Преди това рускинята работила и като модел. В един от епизодите на предаването тя описа, че преди години е била изпратена от стилната си организация за задължения в Азия в продължение на няколко месеца.

В Индонезия авторитетен мъж я харесал и желал да я задържи за себе си, предлагайки на процедура да я „ купи “.

„ Бях там в продължение на два месеца, само че избягах. Наложи ми се, тъй като стана рисково. Имаше човек, който пристигна и ми сподели: „ Аз съм те избрал за себе си! Не си мисли, че си тук за работа “. Казах, че съм там за работа, а не за нещо друго и в случай че не го устройва, се качвам на самолета и „ довиждане “. В последна сметка се разбрахме, останахме другари, аз си свърших работата там, а той ме остави на мира. В момента има дете от другото момиче, което беше в нашата организация “, показа Виктория.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР