Още самото име на филма подсказва, че ни предстои пътешествие

...
Още самото име на филма подсказва, че ни предстои пътешествие
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Билет до рая“ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Още самото име на кино лентата подсказва, че ни следва странствуване до място, което е задоволително екзотично, с цел да бъде наречено парадайс от всеки фен на Земята. И " Билет до парадайса " е тъкмо това - пътешестване, което ни води до остров Бали с неговите забележителни тропически гледки и наложителните за лятото слънце, море, пясък и талази...
 Джулия Робъртс, Джордж Клуни, “Билет до парадайса ” и по какъв начин и от какво артистът я е избавил при фотосите на кино лентата
Как Джордж Клуни е избавил Джулия Робъртс

Не единствено сътрудници, а същински другари

Разбира се, нищо от това не би било задоволително удивително, в случай че не бяха и страстите, танците, музиката и заниманията... И от тях има премного във кино лентата. Точно толкоз, колкото ни би трябвало, с цел да се разтоварим и посмеем в комедия с двама от най-обичаните (отново от всички фенове по света) артисти.

Когато разбрахме, че Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще снимат дружно, имахме мощното чувство, че и този път отработеният им тандем няма да ни разочарова. Гледали сме ги в " Бандата на Оушън " и " Пулсът на парите ", от които и до през днешния ден са ни останали ярки мемоари.
 Снимка 587782

Но в този момент вълнението е по-различно, тъй като " Билет до парадайса " е първата им обща сантиментална комедия. А облиците им са толкоз свежи и щури, че няма по какъв начин незабавно да не завоюват благосклонностите ни - та даже и когато се карат един с различен. А режисьорът и сценарист Ол Паркър е планувал солидно количество комични обстановки, които да поддържат настроението до края на кино лентата, че и много след него.

В " Билет до парадайса " двамата влизат в функциите на Джорджия и Дейвид - двама някогашни съпрузи, които, меко казано, не могат да се понасят. Те обаче са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел - да провалят сватбата на щерка си.
 Снимка 587784

Не че желаят да ѝ навредят, дори в противен случай - тяхната задача е да попречат на дребното им момиче да направи тяхната неточност отпреди 25 години, а точно - да се омъжи прекомерно рано и то за съвсем непознато момче.

Всъщност момичето им не е чак толкоз малко - Лили (Кейтлин Дивър) преди малко е приключила лицей и е към този момент квалифициран правист. За да го отпразнува, отпътува на странствуване до Бали с най-хубавата си другарка Рен (Били Лорд). Тъкмо там Лили среща Гиди (Максим Бутие), а влюбването им се случва като в приказките - от пръв взор. И то толкоз мощно, че няма и два месеца след запознанството им тя взема решение да се омъжи за него и да загърби бъдещето си на юрист в Щатите.
 Снимка 587785

Този проект обаче въобще не се харесва на мама Джорджия и баща Дейвид. Твърдо решени да попречат на Лили да повтори личните им неточности, те са подготвени да минат всевъзможни граници на възпитание и здрав разсъдък, единствено и единствено да предотвратят сватбата. И както евентуално бихме предположили, таман това са моментите, в които смехът в залата е най-силен. Все отново Джулия Робъртс и Джордж Клуни неслучайно имат Оскари - двамата са основали една толкоз неподправена химия между тях, че напряко ни скъсаха от смях.

Защо отложиха премиерата на " Билет до парадайса " във Англия

Решението е извънредно

А има ли женитба в последна сметка? Е, от отговора на този въпрос ни дели единствено един " Билет до парадайса ".

" Билет до парадайса " е по кината от 16 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР