Още с първата си творческа среща в Гърция през 2022

...
Още с първата си творческа среща в Гърция през 2022
Коментари Харесай

Alma и румънски продуцент с първи музикален проект

Още с първата си креативна среща в Гърция през 2022 година, румънският продуцент Alex Parker и българо-британската певица ALMA разпознават своето общо музикално бъдеще. Преди броени дни беше премиерата на аудиото и визуализацията към дебютното им парче " Hold You Down ".

 

Енергичната ария в жанр евроденс двамата основават в Букурещ, по време на гостуването на ALMA в студиото на Alex по-рано тази година. Alex е продуцент, чиято музика доближава до сърцата на мнозина както в Румъния, по този начин и отвън рамките ѝ. Той е написал, продуцирал и миксирал над 50 части за известни румънски реализатори, като Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. Международна популярност го връхлита през 2016 година с дебютния му сингъл " Tropical Sun ", който е последван от траковете  - " Synchronize " с Alexandra Stan и " Fix Your Heart " с Misha Miller.

 
През 2021 година песента му " I Want The Money (The Crypto Anthem) " с присъединяване на американската певица HERA бе сполучливо промотирана с билборд акция на Таймс Скуеър в Ню Йорк. ALMA е доказателство, че музиката е повсеместен език, който преодолява граници и събира актьори от целия свят. Зад гърба си има голям брой интернационалните планове, осъществени с реализатори и продуценти като Monoir, Claydee, Coyot, JinByJin, Bang La Decs и The Prince Karma. Интернационалните ѝ министър председатели са маркетирани и подкрепени от лейбъли като Sony Music Poland, Universal Music Germany, Gamma Music, Down2Earth, с помощта на което тя се е утвърдила на музикалната сцена в цяла Централна и Източна Европа.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР