Още преди излизането на The Last of Us Part 2

...
Още преди излизането на The Last of Us Part 2
Коментари Харесай

Дръкман коментира слуховете за The Last of Us 3

Още преди излизането на The Last of Us Part 2 в Интернет започнаха спекулации и клюки за трета игра от сериите. Преди време стана ясно, че Naughty Dog работят не по един, а по няколко плана, само че дали измежду тях е и вероятен The Last of Us 3, не е доказано. В последно време, в световната мрежа отново плъзна някакъв слух по какъв начин Naughty работят по нов The Last of Us. Това предизвика Entertainment Weekly неотдавна да вземат изявление от шефовете на студиото и креативен шеф Нийл Дръкман. Но още веднъж нямаме удостоверение за подготвян The Last of Us 3. Но нямаме и опровергаване.

„ Работата ми сега е в действителност странна. Осигурявам съвещания по отношение на тази работа с парка, работя по ТВ сериал и в това време – по една друга игра, тъй че подрипвам от план на план сега “, разяснява той, отбелязвайки, че сезон втори на The Last of Us е подготвен да започва, незабавно откакто свърши стачката на актьорите в Холивуд. Що се отнася до идната игра на Naughty Dog, не мога да кажа нищо. Директорът по връзките ще ме заколи, в случай че го направя “.

Дали Naughty работят в реалност по нова игра от света на The Last of Us може само да се спекулира. Но и да го вършат в реалност, то тя евентуално ще е в пред-продукция и излизането ѝ ще е след години, тъй че един анонс би бил несвоевременен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР