Още преди да се появи на екран, „Цар Лъв“ будеше

...
Още преди да се появи на екран, „Цар Лъв“ будеше
Коментари Харесай

Фотошоп добавя Бионсе към актьорския състав на Цар Лъв

Още преди да се появи на екран, „ Цар Лъв “ будеше упованията на всички почитатели на анимацията от 1994 година. Поколенията, които израснаха с рисуваното филмче, чакаха със спотаен мирис какво ще се получи с новите компютърни технологии.

Критиците не оцениха високо кино лентата, само че пък почитателите излизат удовлетворени от киносалоните. Дали тъй като са се върнали към детството си, или просто им е липсвала самата история за Симба, Нала и другари, не се знае, само че рейтингът на кино лентата измежду феновете непрекъснато се повишава.

В актьорския състав се виждат имената на Джон Оливър, Доналд Глоувър, Сет Роугън, Джеймс Ърл Джоунс и Бионсе. Кралицата на музиката се погрижи за саунтрака на кино лентата и в това време озвучава и Нала. Водещият Джон Оливър, който озвучава Зазу беше на посетители на своя сътрудник Стивън Колбърт.

Там той призна, че в действителност фотографията, на която целият актьорски състав се вижда, е леко преправена. На фотоса са събрани цялата плеяда звезди, само че се оказва, че Бионсе не е участвала на събирането.

„ Тя не беше там “, признава Оливър. „ Мисля, че съвсем всички бяха там. Казаха ми да внимавам къде поставям крайници си, тъй като на пода имаше табелка с името на Бионсе “.

Всъщност певицата по-късно е добавена посредством Фотошоп. Както всичко във кино лентата и тази фотография наподобява прекомерно действителна, с цел да се усъмни човек.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР