Още по темата: Здравко Димитров: Пловдив трябва да диша Гадателката

...
Още по темата: Здравко Димитров: Пловдив трябва да диша Гадателката
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Пловдив няма да бъде управляван...

Още по тематиката: Здравко Димитров: Пловдив би трябвало да диша Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко Димитров печели Здравко Димитров: Да запазим Вечния град за младите

„ Ако бъда определен за кмет, Пловдив няма да бъде ръководен еднолично и „ на мрачно ”. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров по време на присъединяване си в предаването „ Беновска пита ” по Канал 3.

„ Пловдивчани знаят по какъв начин ръководя. Познават ме освен като политик, само че и като човек. Аз съм друг и ще наложа стила на ръководство на Здравко Димитров, а той е покрай хората. Това значи покрай проблемите на хората и тяхното решение. Ще бъда измежду пловдивчани, ще бъда наличен, тъй като обичам града си, това ме зарежда с сила. Ще имам приемни във всеки регион най-малко един път месечно. Ще се вслушвам в мнението на гилдиите и обществото ”, съобщи още претендентът на ГЕРБ.

Здравко Димитров акцентира, че досегашният кмет на Пловдив Иван Тотев не му е другар, само че не му е и зложелател, тъй като двамата са от тима на ГЕРБ. Стилът им на ръководство обаче е друг, а Димитров постоянно е казвал с какво не е бил склонен.

Предложенията за кмет и общински съветници на ГЕРБ за Пловдив са станали съгласно номинациите на локалните структури и партийния правилник, изясни Димитров.

" Тотев не е участвал на събранията и не е редил листата. Не имам вяра да има задкулисие, той знаеше, че няма да е кмет трети мандат ", сподели претендентът на ГЕРБ.

Опонентите ми знаят, че играя почтено. В последна сметка това е едно съревнование и всички тръгваме с еднакъв старт. На финала стига най-хубавият и имам вяра, че това ще бъда аз ”, съобщи още Здравко Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР