Още от детските години едно нещо никога не се променя

...
Още от детските години едно нещо никога не се променя
Коментари Харесай

Как да извлечете най-доброто от летните си приключения с нов смарт часовник

Още от детските години едно нещо в никакъв случай не се трансформира – целогодишното очакване на лятото. Лятната почивка е време за отмора и презареждане; пауза от дългите месеци на работа, с цел да намерим себе си още веднъж. И макар че това може да се случи по толкоз доста способи, никой не би споделил „ не “ на разходките навън, на почивката край басейна или изкачването на планински връх. Нито на атрактивна лятна оферта.

Смарт часовникът може да бъде най-удобното устройство, което да вземете със себе си по време на вашите завършения. Huawei предлага в действителност богата гама от смарт часовници в друг жанр и с друг набор от функционалности, а измежду тях HUAWEI WATCH Ultimate е снабден и за най-екстремните ви завършения.

Ето някои от многото способи, по които можете да се възползвате оптимално от опциите на вашия смарт часовник по време на летните ваканции, в това число на най-новия HUAWEI WATCH Ultimate, който през тази седмица е на още по-атрактивни ценови предложения.

Вълнуваща почивка на плажа

Поне един плажен ден, със слънце, пясък и разбиващи се в брега талази, звучи наложителен за освобождение на натрупалото се напрежение. В тези случаи носенето на случаен смарт часовник може да не е най-хубавото решение, защото той може елементарно да се повреди от пясъка и морската вода. За да се отпуснете в действителност, ще ви би трябвало смарт часовник, който може да издържи на тези условия.

За благополучие, материалът от безформен метал на основата на цирконий на HUAWEI WATCH Ultimate го прави извънредно резистентен на надраскване от пясък и разяждане в морската вода, което значи, че постоянно можете да го носите на китката си, без значение дали вършиме слънчеви бани или се потапяте надълбоко в морето.

Плажът предлага и доста благоприятни условия за спорт като плажен волейбол и каяк, които прибавят и здравословен детайл под формата на подготовка към вашата отмора. Вземете HUAWEI WATCH Ultimate със себе си и следете физическото си положение и прогрес посредством приложението HUAWEI Health. А в случай че желаете да се потопите в океана или да се отправите към екзотично място за гмуркане, устройството ще ви последва с помощта на неговата  водоустойчивост до 100 м и разнообразни режими за гмуркане, които обезпечават функционалности за сигурност, като пресмятане на декомпресия и предизвестия с таймер.

Потопете се в дивото

Разходките и къмпингуването могат да бъдат отличен метод да си починете от паниката на всекидневието. Спокойната атмосфера и природа могат да предложат преживяване, което да ви разреши да откриете още веднъж себе си.

По време на другите интензивности, смарт часовници като HUAWEI WATCH Ultimate могат да оказват помощ за обезпечаването на по-просто и безвредно преживяване. Устройството разполага със специфичен режим Expedition, който трансформира екрана на вашия часовник в осведомителен циферблат с данни в действително време като час, температура, атмосферно налягане и физическо здравословно положение.

В нова и непозната среда може да бъде рисково, в случай че човек не познава региона, в който се намира. Непознатите метеорологични условия, както и новите терени могат да основат непредвидени компликации, които биха повлияли на почивката ви. Но HUAWEI WATCH Ultimate ще ви помогне, като ви уведомява всякога преди съществени промени във времето и всевъзможни тревожни физически аномалии, като ви дава значими сигнали, които ви защищават. Освен това, неговото GPS следене записва всякога, който сте минали – даже когато сте офлайн, и ви направлява, в случай че се загубите.

Устройството даже се грижи за нощни преходи и едноседмични къмпингувания с батерия, която устоя до 2 седмици – повече от задоволителна дълготрайност за къси до приблизително дълги експедиции. За спомагателна сигурност можете също да заредите батерията си бързо единствено за 60 минути.

 Бъдете дейни и обществени

Без значение дали сте новак или експерт, постоянно е добре да имате повече съидейници в дадена активност, тъй че да можете да научите нови техники или да останете поредни в образованието си. Свободното време през лятната почивка ви дава опция да бъдете дейни в групи по ползи и нови спортове, включващи обичаните ви занимания.

Професионалният състезателен режим на HUAWEI WATCH Ultimate ще ви помогне да наблюдавате персоналния си прогрес в разнообразни спортове от скално катерене до маратонско тичане. Статистиките се пазят в приложението HUAWEI Health и могат елементарно да бъдат споделяни с другари, което ви прави дейна част от личната ви спортна общественост.

Устройството ви оказва помощ и да опознаете по-добре себе си по време на тренировки благодарение на ECG Health, премерване на наситеността на кръвта с О2 и следене на пулса. Така ще сте сигурни, че не се натоварвате прекалено много по време на вашите тренировки.

Атрактивни летни предложения

Huawei Watch Ultimate се предлага в два разновидността – Expedition Black и Voyage Blue, като и двата са в промоция в комерсиалните вериги „ Зора “ и „ Технополис “ до тази неделя, 20.08.2023. Voyage Blue може да намерите в магазините на комерсиалната верига „ Зора “ на цена 1429.99 лева понижен от 1479.99 лева, а при онлайн поръчка през уеб страницата на Технополис черният Expedition Black може да се вземе на цена 1229 лева, понижен от 1299 лева Мобилните оператори също оферират атрактивни цени на погашение с абонаментни проекти. Подарете си вълнуващи летни завършения!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР