Още от дете помага в семейния ресторант, сега пък учи

...
Още от дете помага в семейния ресторант, сега пък учи
Коментари Харесай

Защо Ангелкова говори със стържещ глас в Черешката?

Още от дете оказва помощ в фамилния ресторант, в този момент пък учи дребната си щерка Далия да се оправя в кухнята. Родената в Крумовград Ангелкова е от многодетно семейство-има още две сестри и твърди, че точно тази фамилия е нейната опора. Тя обаче към този момент дума не обелва за брачна половинка си след тайния бракоразвод преди близо две години. Христо Ангелков, с който тя се залюби като студентка в прехваления Харвард, към този момент има нова жена до себе си. Бившата му резервира семейството, с която стана известна. Ангелкови изкараха по-малко от 10 години сватбен живот. Ангелкова ще остане в историята като първия министър-жена на превоза в служебното държавно управление на Георги Близнашки.
Реклама
„ Когато бях назначена за длъжностен министър на превоза, щерка ми Далия бе на 6 месеца. Въпреки предразсъдъците за по-слабия пол съумяваме да потвърждаваме всеки ден, че преодоляваме трудности, пред които сме изправени вкъщи и на работното място ”, не крие феминизма си.

През ноември 2014 влиза като министър на туризма във второто държавно управление на Борисов. През 2020 година е заменена, само че се възползва от правото си и се връща в Народното събрание като народен представител. След една от ваканциите изумява сътрудниците си с нов нос, като се кълне, че е трябвало да го клъцне поради здравословни проблеми. Явно интервенцията на носа не е довела до решаването им, тъй като някогашната министърка приказва със дразнещ и трудноразбираем глас. Някой от феновете на Черешката даже помислиха, че е болна и има проблеми с гърлото, само че се оказа, че разкрасяващата интервенция е причина за окончателно повредения диалект на някогашната министърка, написа " Минаха години ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР