Още нямаме име за премиер. ГЕРБ има подготвени хора, но

...
Още нямаме име за премиер. ГЕРБ има подготвени хора, но
Коментари Харесай

Ненков: Няма причини да останем без редовен кабинет, но отиваме на избори

" Още нямаме име за министър председател. ГЕРБ има готови хора, само че би трябвало да се откри баланс сред другите партии. С съответни задания, които това държавно управление да извърши. Чак тогава да се приказва за състав. С огромна възможност отиваме на последващи избори. В момента не виждам опрощение да няма държавно управление. По избрани тематики има необятно болшинство ", съобщи народен представител от ГЕРБ Александър Ненков пред.

Той е на мнение, че има доста огромно поляризиране в обществото и от " Демократична България " са комплексирани, че електорално ще изгубят. " И ние ще загубим гласоподаватели, само че в името на страната би трябвало да излезем от тази политическа рецесия ", настоя депутатът от ГЕРБ.
" Колкото и избори да създадем, никой няма да придобие такава мощност, че да има болшинство да си подреди дневния ред както му е угодно. Трябва да има политическа отговорност, по тази причина държавно управление на малцинството е рисково ", акцентира Ненков. По думите му няма разумна причина, с изключение на боязън, " да не се излезе от тази каша ". От ГЕРБ ще беседват с всички партии в търсене на болшинство, защото всеки би трябвало да пренебрегне политическото си его в опит за пресечни точки.

" Колегите желаят ГЕРБ да влезе в капан и да направи държавно управление с Движение за права и свободи, което няма да бъде устойчиво. Считаме, че Демократична България са по-разумни от " Продължаваме промяната " и би трябвало да съставляват част от обществото, което излиза и стачкува. Ако се направи държавно управление без ГЕРБ, отново няма да е устойчиво ", счита депутатът. 
Според него ще пристигна време, когато Демократична България и всички други партии ще бягат като демон от тамян от " Продължаваме промяната ". Едно заричане нямат, което да е изпълнено, посочи Ненков. Той не вижда логичност ГЕРБ да поддържа втория мандат на " Продължаваме промяната ", изключително по метода, по който те си го показват.

" Нищо не запознат съм флашки и кодове. Немалък % от хората също нищо не схващат. Изборът би трябвало да е наличен и понятен за всеки един жител. Немалък % хора не имат вяра на машините. Ако една машина е развалена или хакната, това слага под подозрение целия избор. Ако в една секция стават операции, това не слага под подозрение целия избор. Ние не сме срещу машините, само че би трябвало да има избор ", разяснява още Ненков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР