Още един свидетел на катастрофата на Околовръстното шосе на 25

...
Още един свидетел на катастрофата на Околовръстното шосе на 25
Коментари Харесай

Още един свидетел видял как патрулка следва убиеца с поршето

Още един очевидец на злополуката на Околовръстното шосе на 25 септември проговори. 

Той удостоверява, че каралият с алкохол и кокаин в организма Димитър Любенов е бил следван от патрулна полицейска кола преди съдбовния случай.

Показанията на новия очевидец допълват версията, че Любенов е изискал да бъде извозен от компания за „ дринк енд драйв “, но полицаите му попречили.
Виктор е индивидът, който в нощта преди злополуката, докарал втора кола за услугата " дринк енд драйв. Това станало, откакто водачът на поршето изискал услугата от шефа на компанията Димитър Геров. След разпит в прокуратурата със прикрито лице Виктор описа какво е видял.

„ Бях на открито с приятелката ми, разхождахме се и брат ѝ Димитър Геров ми звънна, с цел да ми заяви, че е спрян от патрулен екип и ме помоли за услуга, да отида да го в взема. Аз потеглям натам, надлежно две пресечки преди ресторанта, който ми е споделил да отида да го взема, виждам по какъв начин ме подминава въпросното „ Порше “ дружно с патрулен автомобил, последван от него “, описа пред Би Ти Ви очевидецът. 

Виктор твърди, че поршето и полицейската кола зад него карали с естествена скорост. С показанията си той добавя описа на обвинения Любенов, че „ полицейски патрулки са пречили на колите за „ дринк енд драйв “, да го приберат като клиент. Според Любенов служителите на реда са забавили колите с дълги инспекции и той самичък е отишъл, с цел да се трансферира в автомобил на компанията. Тогава служителите на реда му предложили ескорт до дома му против 200 лева, твърди отбраната му.

Прокуратурата удостовери обстоятелството за патрулна кола зад водача преди злополуката, в която почина френски жител. Твърдението за пожелан от служителите на реда рушвет още се ревизира.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР