Още един руски клуб поиска неустойка от Левски за провалената

...
Още един руски клуб поиска неустойка от Левски за провалената
Коментари Харесай

Втори руски клуб поиска неустойка от Левски

Още един съветски клуб изиска наказателна клауза от Левски за провалената контрала сред двата отбора в Дубай. От Урал упорстват за обезщетение, като за тази цел се базират на договора, който са подписали със " сините ". Новината бе обявена от президента на клуба Григорий Иванов, представен от БГНЕС.

По-рано и Спартак (Москва) разгласи, че ще желае Левски да им заплати наказателна клауза.

" Мачът е анулиран поради независещи от Урал условия. Той трябваше да се състои на 31 януари, само че българският тим ни уведоми, че няма да се организира. В формалното писмо е казано, че контролата в Дубай се анулира поради публичния напън върху Левски, най-много от страна на почитателите ", споделя Иванов пред канала " Мач ТВ ".

" Отборът от София моли да се отнесем с схващане към тяхното решение и показва вяра да се срещне с Урал на футболния терен в бъдеще. Имахме подписан контракт за мач. Сега те ще платят санкция. В контракта има такава точка. Знаете, че такива неща могат да се вземат решение с години. Но в договора има точка за неустойки към клуба, по чиято виновност се провали мачът ", добавя Иванов.


















19:00 23/01 21:45 23/01 22:00 23/01 22:00 23/01






























--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР