Още двама души са арестувани в спортното министерство. Те бяха

...
Още двама души са арестувани в спортното министерство. Те бяха
Коментари Харесай

Арестите в ММС продължават, още двама задържани! Чиновникът,хванат с 62 000 лв., се опитал за избяга

Още двама души са задържани в спортното министерство. Те бяха изведени с белезници и качени в патрулните коли, паркирани пред ведомството.

 

По-рано чиновник на Министерството на младежта и спорта бе арестуван със сумата от 62 000 лева в белязани банкноти. Според неофициална информация на Нова.тв това е Иван Иванов, наследник на олимпийския първенец по повдигане на тежести със същото име.

 

По-късно стана ясно, че при арестите е постройката на спортното министерство се е разиграл вманиачен екшън.

Свидетели описаха, че чиновникът от спортното министерство Иванов e опитал да избяга от бопаджиите, които обаче бързо го догонили по етажите и го заловили.

Подкупът от 62 бона бил в торба, която била захвърлена на земята вътре в постройката. Банкнотите били авансово белязани. В акцията вземат участие отдел " Икономическа полиция ", ДАНС и прокуратурата.

Тя е стартирала по обяд и продължи няколко часа. След нахлуването на проверяващите измежду чиновниците в Министерството на младежта и спорта е настанала суматоха и всички се затворили в кабинетите си и не смеели да се покажат на открито. Пред постройката на бул. „ Васил Левски “ 75 часове наред имаше полицейски коли. Униформените бяха и във фойаето й.

Припомняме, че преди 5 години кметът на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева също беше задържана показно пред Министерството на спорта. Маскирани чиновници на реда я смъкнаха от лекия ѝ автомобил на кръстовището на бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Гурко “. У Иванчева бе открита огромна сума пари (б.р. 70 000 евро).

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР