Осемнайсет бедстващи грузинци са установени в Бургас. Те са пристигнали

...
Осемнайсет бедстващи грузинци са установени в Бургас. Те са пристигнали
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: В града има 18 бедстващи грузинци

Осемнайсет бедстващи грузинци са открити в Бургас. Те са пристигнали у нас с персоналните си коли. Имат съществени проблеми с застраховане на средствата запреживяване. Това сподели на постоянния брифиниг след завършилото съвещание на общинския спешен щаб кметът на града Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1627
Той съобщи, че грузинците са попаднали в хипотезата на министерската заповед за лица от трети страни. Влезли са на зелена граница в Бъгария, само че не могат да излязат.

Кметът на Бургас за първия случай на COVID-19 в града: Няма място за суматоха!

При съблюдаване на всички ограничения за сигурност сме ги настанали, съобщи кметът. Той чака грузинското посолство и външно министерство на Турция да провеждат хигиеничен кулоар за извозването им от Турция към Грузия.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1627  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР