Осем високи сгради оформят лицето на най-новия проект на лидера

...
Осем високи сгради оформят лицето на най-новия проект на лидера
Коментари Харесай

Лидерът PIMK Build: „Южен” е добра локация за живеене

Осем високи здания оформят лицето на най-новия план на водача в строителството - PIMK Build. Само на метри от " Кауфланд " в квартал „ Южен” те ще оферират 238 нови жилища, издигнати съгласно най-новите стандарти в жилищния сегмент, разяснява за „ Марица” Здравко Тинков от екипа, част от холдинга на PIMK.



Разположен е в центъра на регион „ Южен “, в съседство с редица публични здания - детски градини, учебни заведения, лечебни заведения и хипермаркети. В непосредственост се намират съществени пътни артерии с комфортен достъп до градския превоз. Плановете са комплексът да бъде издигнат на три стадия, като първият включва построяването на Сгради 1, 2 и 3, които са надлежно на 11, 13 и 15 етаж. В партера са ситуирани 8 търговски обекта, а на останалите етажи - общо 238 жилището. Осигурени са подземни и надземни паркоместа, прецизират от компанията - вложител. Поредният ни план още веднъж носи запазената марка на вложителя - разкош на налични цени. Също като Nord Building - първия ни висок обект, в този момент и постройките в „ Южен” са съобразени с високото строителство, изясни за „ Марица” Здравко Тинков. Проектът планува съвременни жилища - едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни, плюс търговски площи и под земята паркинг, разпределени в 8 здания на повърхност от 21 декара. Инвеститорът има специфичен метод и към облагородяването на региона към жилищата - планувани са зелени площи, отмерено разпределени по този начин, че да се реализира удобна среда за обитаване.

Разпределенията са функционални и комфортни. Апартаментите са оптимално осветени и просторни, като е реализиран най-малък % общи елементи.



Още една добра локация в „ Южен” със 100% паркиране - това е другият план на компанията, наименуван „ Южен 3 “. Той е в непосредствена непосредственост с към този момент строящия се обект на PIMK Build, от югоизточната страна на кръстовището сред бул. „ Александър Стамболийски” и ул. „ Димитър Талев”. Двата плана са направени в композиционна целокупност, като „ Южен 3” включва 2 структури от по 6 здания на подписано застрояване и 2 свободно стоящи здания, с общо подземно равнище.



“Пловдив има потребност от жилища от ново потомство - с съвременна архитектура. Затова тук залагаме на изчистени фасади. За терасите са употребявани два типа материал - стъкло и метал, перфорираните решетки скриват външните климатични тела. За повече осветеност са заложени френски прозорци ", изяснява Здравко Тинков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР