OSCAL е бързо развиващ се технологичен бранд, специализирана в предлагането

...
OSCAL е бързо развиващ се технологичен бранд, специализирана в предлагането
Коментари Харесай

Отстъпка от 50%! OSCAL предлага в Aliexpress чудесния таблет Oscal Pad 10 при цена едва $199

OSCAL е бързо разрастващ се софтуерен бранд, профилирана в предлагането на висококачествени, само че в същото време доста налични устройства с висока продуктивност и съвременен дизайн. Наскоро на пазара излезе бюджетния таблет с доста атрактивна цена, който се появи след огромния пазарен триумф на предходния Pad 8. Новото мобилно устройство разполага с впечатляващ 10,1-инчов екран, мощна 6580 mAh акумулаторна батерия и 8-ядрената система върху чипа UNISOC T606. Таблетът е тъничък едвам 8,9 мм, тежи единствено 536 грама и работи под ръководството на фирмената среда Doke OS _P V3.0.

Ето какви с цените на Oscal Pad 10:

А ето какви са главните спецификации на Oscal Pad 10

Таблетът предлага комфортна мобилна работа и е доста подобаващ за всекидневието, тъй като има висока продуктивност, която обезпечава развлечения и ефикасна работа при напълно невисок бюджет.

Дисплеят на устройството е доста добър – 10,1-инчова матрица Widevine L1, качествени представители Smart-K Dual Box и мощна акумулаторна батерия с потенциал 6580 mAh.

Oscal Pad10 е съвременен дизайн – корпус със заоблени ръбове и усъвършенствано матово покритие. Той е елементарно портативен и може да се употребява освен в офиса, само че и в комерсиалния център или навън, тъй като има тънка и лека рана с дебелина 8,9 мм , а тежестта на целия таблет е едвам 536 грама . Новият бранд последователно основава позитивен имидж с най-различни приятни изненади за потребителите. Предлагат се модели на Oscal Pad10 с ментово зелен, лунно сребрист и диамантено сив цвят на корпуса .

Oscal Pad 10 е оборудван с огромен 10,1-инчов екран с резолюция 1200х1920 пиксела, който е подобаващ, както за работа, по този начин и за игри и филми. Наличието на Widevine L1 обезпечава кинематографско качество, предлагайки на потребителите гледането на 1080р филми и клипове на Disney+, Amazon Prime Video и Hulu.

Говорителите Smart-K Dual Box Speakers обезпечават богата звукова картина с висока подробност, дълбоки баси и висок натурализъм, без значение дали потребителите гледат обичано предаване, играят с другари или организират видеоразговори със фамилията си.

Батерията на Oscal Pad 10 е с потенциал 6580 mAh и обезпечава през целия ден самостоятелна работа. С тази мощна батерия таблетът може да възпроизвежда 15 часа музика, 20 часа телефонни диалози и 432 часа в режим на подготвеност. И още, зарядното е с мощ 10 W и бързо връща живота на изтощената батерия.

Висока успеваемост в ежедневните задания

Това се реализира с потреблението на SoC UNISOC T606, предлагания PC режим плюс безжична клавиатура и мишка, както и камери с резолюции 8 МР и 13 МР.

Разширявайки границите за потреблението на един таблет, Oscal Pad 10 съчетава компютърния режим с поддръжката на безжична клавиатура и мишка. С отварянето на PC режима вашият таблет Oscal Pad 10 стартира да работи като личен компютър, което е доста комфортно в ежедневната работа. С поддръжката на безжични клавиатура и мишка той доста бързо се преобразува от таблет в преносим компютър.

Oscal Pad 10 предлага висока многофункционална продуктивност и е оборудван с двойна камера с резолюции 13 МР плюс 8 МР. Предната камера се базира на оптичния датчик Samsung®5K4H7 с разграничителна дарба 8 МР , който прави доста положителни автопортрети и дава опция за провеждането на видеоконференции и видеочат. Основата камера употребява фотосензора Sony®IMX319 , който е особено усъвършенстван за фотоси и сканиране на документи.

Проектиран особено за новата ера на висока продуктивност, Oscal Pad 10 се базира на системата върху чипа UNISOC T606 с 8х процесорни ядра , който предлага висока продуктивност при ниска консумация на сила. Чипът обезпечава бърза и гладка работа без закъснение и лагове. Налични са 14 GB оперативна памет (8 GB RAM, разширена с още 6 GB), 128 GB флаш диск и слот за microSDXC карти с потенциал до 1 TB . По този метод се обезпечава бърза работа при ниска консумация на електрическа сила.

Фирмената среда Doke OS _P V3.0 обезпечава улеснение на работата и усилва продуктивността

Oscal Pad10 работи под ръководството на фирмената среда Doke OS _P V3.0 , основана на Оценка за съвместимост Android 12. Тя е особено усъвършенствана за ежедневна работа и включва функционалности като Versatile Desktop за групиране на приложенията, както и за персонализиране на техните иконки. Функцията Smart Floating Windows обезпечава същинско улеснение на работата благодарение на функционалностите Smart Sidebar, Minus One Screen и Control Panel. По отношение отварянето на другите приложение таблетът Oscal Pad10 разполага с технология за интелигентно авансово зареждане , което форсира стартирането на другите приложения с немалките 30%. И още, потребителите могат да употребяват извънредно красивите тематики Thumbling, Rhythm и Aurora.

Други особености

Oscal Pad 10 поддържа двойна 4G връзка, която дава опция на потребителите да сърфират в уеб пространството, до момента в който организират телефонни диалози. Освен това, допустимо е отключването на устройството посредством лицево различаване, както и посредством в допълнение засвидетелствуване на личността. А с навигационната система от вида 4-в-1 потребителят в никакъв случай няма да се тормози, че ще се изгуби, тъй като по този метод се обезпечава доста точни установяване на местоположението.

Цени и наличия

Глобалната презентация на таблета Oscal Pad 10 ще се състои на 9-ти януари и ще продължи до 13-ти. По време на това събитие мобилното устройство може да бъде закупено при цена $199, което е с 50% понижение от истинската цена в размер на $259,99., с цел да си вземете в действителност положителния Oscal Pad 10.

Платено известие

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР