Осъждам решението на руския президент да признае Донецк и Луганск

...
Осъждам решението на руския президент да признае Донецк и Луганск
Коментари Харесай

Кирил Петков осъди решението на Путин: Международното право трябва да се спазва

" Осъждам решението на съветския президент да признае Донецк и Луганск за самостоятелни републики. Продължаваме да поддържаме териориалната целокупност на Украйна, с нейните интернационално приети граници ". Това написа българският министър председател в профила си в Twitter като коментар на изказването на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 516
" Международното право би трябвало да се съблюдава. Ние, европейците, ще продължим да приказваме в един глас в негова отбрана ", написа още Петков. 

По-рано през днешния ден висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел разгласи, че Брюксел ще предложи на министрите в Съюза да наложат наказания на Кремъл, в случай че съветски военни нахлуят в Украйна.

Борел добави, че глобите ще обиден и Беларус, в случай че от територията на тази страна или с нейно присъединяване бъдат подхванати дейности против Украйна.

" Признаването на двете сепаратистки територии в Украйна е жестоко нарушаване на интернационалното право, териториалната целокупност на Украйна и предишните съглашения. Европейски Съюз и неговите сътрудници ще реагират с единение, неотстъпчивост и увереност в символ на взаимност с Украйна ", написа в " Туитър " ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. 

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 516  Зеленски и Байдън са разговаряли след обръщението на Путин Зеленски и Байдън са разговаряли след обръщението на Путин  Англия: Има съществени мотиви за безпокойствие, че Путин към момента има намерение да нахлуе в Украйна Англия: Има съществени мотиви за безпокойствие, че Путин към момента има намерение да нахлуе в Украйна  Европейски Съюз: Осъждаме решението на Путин за Донецк и Луганск, ще има наказания Европейски Съюз: Осъждаме решението на Путин за Донецк и Луганск, ще има санкции
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР