Осъдителна присъда и 5000 лева глоба за 35-годишен подсъдим за

...
Осъдителна присъда и 5000 лева глоба за 35-годишен подсъдим за
Коментари Харесай

Осъдителна присъда и 5000 лева глоба за 35-годишен наркодилър от Варна

 Осъдителна присъда и 5000 лв. санкция за 35-годишен обвиняем за държане на марихуана на стойност близо 3000 лв. след утвърдено от съда съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, съобщихаот пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

35-годишният Михаил М., който е бил притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура във Варна за държане за разпространяване на близо 500 грама марихуана на стойност 2910 лв., ще търпи наказване две години отнемане от независимост, чието изтърпяване съдът е отсрочил с изпитателен период от 5 години.

Освен неоправдателната присъда Михаил М. ще заплати 5000 лв. санкция. С определението на съда се лишават в интерес на страната мобилен телефон, а конфискуваните две електронни везни и опиатите ще бъдат унищожени.

До установяване на наказването се стигна, откакто подсъдимият се отхвърли от разглеждане на наказателното дело против него по общия ред и подписа съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, което е било утвърдено от съда. В тежест на наказания са и направените разходи по досъдебното произвеждане за близо 400 лв..

Одобреното с определение на Варненския областен съд съглашение е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР