Осъдиха на 9 месеца затвор гръцки гражданин, подсъдим за прокарване

...
Осъдиха на 9 месеца затвор гръцки гражданин, подсъдим за прокарване
Коментари Харесай

9 месеца затвор за гръцки гражданин, осребрявал фалшиви пътнически чекове

Осъдиха на 9 месеца затвор гръцки жител, обвиняем за пробутване в послание на подправени пари, оповестиха от прокуратурата. Споразумението, което е утвърдено от Окръжен съд - Бургас, е дефинитивно и има мощ на влезнала в законова мощ неоправдателна присъда.

Наложиха дейно наказване от девет месеца " отнемане от независимост " на гръцкия жител Михаил К. Той е признал виновността си за това че сред 07 и 19 юли 2009 година в Стара Загора и в курортен комплекс " Слънчев бряг ", е вкарал в обращение подправени платежни принадлежности - пътнически чекове на " Американ Експрес ", за които знаел, че са подправени.

На 07 юли 2009 година в клон на банка в Стара Загора е прокарал в послание три броя подправени пътнически чека с номинал от 500 евро. На 19 юли 2009 година в обменно бюро в " Слънчев бряг " община Несебър, е прокарал в обращение четири неистинен пътнически чека с номинал 500 евро за които знаел че са подправени.

На 19 юли 2009 година в друго обменно бюро, което било в хотел " Зорница " в курортен комплекс " Слънчев бряг се опитал опит да прокара в послание неистинен пътнически чек с номинал 500 евро. Той е получил 7595 лева Между 07 и 17 юли 2009 година в Стара Загора от клон на банка с подправени три пътнически чека с номинал 500 евро той получил 1500 евро.

На 19 юли 2009г. в обменно бюро в " Слънчев бряг " против 4 пътнически чека получил 3740 лева Същият ден в друго обменно бюро в курорта опитал да обмени пътнически чекове с номинал 500 евро. Изпълнителното действие е довършено, само че не са настъпили желаните от дееца публично рискови последствия.

Наложеното наказване на Михаил К. е общо за изброените незаконни действия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР