Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда.

...
Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда.
Коментари Харесай

Бивш национал на България получи условна присъда от 1 година

Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев получи нова присъда. Тя е от 2 години и е за побой след скандал на пътя, станал през 2012 година. Издадена е от Софийския областен съд, предава " 24 часа " .

Новото наказване два единствено 45 дни, откакто 36-годишният някогашен футболист  получи 20 години затвор за съдбовната злополука на столичния бул. “Черни връх ”. Тя стана на 5 юли м. година и при нея дрогираният и без брошура наркодилър умъртви Христина Дилева и Хариет Стефанович, откакто мина на алено.

Новата присъда е за закононарушение през месец май 2012 година Тогава Лъчезар Вутов карал колата си, когато Семерджиев почнал да кара своят автомобил зад него, да му присвятка с фарове и когато се изравнил, почнал да псува. На идващия ден Вутов и негови другари видели возилото на Семерджиев в кв. “Хаджи Димитър ”. Решили да схванат какво са желали от тях предния ден. От прилежащия блок излезли Семерджиев, някогашният футболен национал Иван Бандаловски и момиче.

Стигнало се до сборичкване. Семерджиев извадил мачете и разрязал коляното на Вутов.

После Бандаловски споделил, че би трябвало да извикат полиция и кола за спешна помощ. По-късно някогашният национал изясни, че другите мъже са ги нападнали, а те се защитавали. Самият Бандаловски получи условна присъда от 1 година.

Решението на Софийския областен съд може да се апелира или стачкува пред по-горна инстанция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР