Организираните фенове на Левски излязоха с позиция, с която изразиха

...
Организираните фенове на Левски излязоха с позиция, с която изразиха
Коментари Харесай

Фенове на Левски: Поднасят ни заместител на вечно дерби, разочаровани сме от БФС и Спас Русев!

Организираните почитатели на Левски излязоха с позиция, с която показаха възмущението си от смяната в календара на Първа лига и Купата на България, направена от БФС.

Както е известно, заради неприятните метереологични условия междинният 23-и кръг на шампионата бе отсрочен.

Ултрасите са недоволни и от притежателя на клуба - Спас Русев.

Публикуваме позицията на " сините " почитатели без редакторска интервенция:

Тръст " Синя България "

Национален клуб на последователите на Левски

Като последователи на футбола с отчаяние и отвращение научихме за решенията на БФС от 27.02, с които бе прекроен целият календар на шампионата и купата. Тези решения могат да бъдат квалифицирани само като целенасочена насмешка с последователите на футбола или изключителна непросветеност.

 Витоша (Бистрица) изиска чартърен халфа на Левски Антони Белмонт
Витоша (Бистрица) изиска още един състезател на Левски

" Бистришките тигри " към този момент взеха Георги Ангелов

Няма никаква разумна причина, заради която календарът да бъде прекроен, според вчерашните решения. Обяснението на Спортно-техническата комисия към БФС е " да се съблюдава феърплея и последователността на кръговете ".

Лошото време е причина за отлагането на доста мачове по света. То е справедлива причина. Обективните аргументи не нарушават феърплея, а се отнасят към непредвидимите случайности. Непредвидима случайност е и жребият за шампионата, който отрежда разнообразни по трудност стратегии за тимовете. Феърплеят е отговорност на самите тимове, за които се допуска, че излизат в почтени борби на терена . Календарът на БФС демонстрира съществуването на прекалено много свободни (включително резервни) дати, за изиграването на шампионата.

По някакво нещастно стичане на събитията в БФС и Спортно-техническата комисия неизпълним е човешкият фактор, показан в целия искра от " Господари на ефира ".

Това, което БФС не съблюдава, е феърплеят към феновете. Много от тях са създали своите проекти, резервации и финансови транзакции, свързани с това да гледат мачовете от уикенда. Още по-скандално е това, че се реалокира полуфинал от шампионата за Купата на България, поднасян ни в лъскава опаковка на сурогат на тогавашното " постоянно дерби " . За този мач стотици хора проведоха своите отпуски и пътувания от разнообразни точки на страната и света, в това число задокеански.

И в тази връзка. Използваме случая да изкажем разочарованието си от мажоритарния притежател на Левски господин Спас Русев , който освен поддържа, само че и издигна Борислав Михайлов за президент от името на вековния ни клуб ".

 Левски прати Георги Ангелов чартърен във Витоша (Бистрица)
Левски прати запаса във Витоша (Бистрица)

Георги Ангелов не попада в сметките на Делио Роси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР