Организирането на български фест ден на Военния полигон в Ново

...
Организирането на български фест ден на Военния полигон в Ново
Коментари Харесай

Български фест ден на полигона в Ново село планират американските военни

Организирането на български фест ден на Военния полигон в Ново село разискаха на среща кметът Стефан Радев и командирът на полигона Джеймс Адамски. Инициативата е от страна на американските военнослужещи и ще се организира за първи път. Цялостната идея на събитието съгласно командира планува ревю с артикули на разнообразни локални производители на храни и питиета и търговци-занаятчии.

„ Много добра концепция от ваша страна. По отношение на търговците и производителите, ще спомагаме с контакти и с каквото можем, с цел да бъдем потребни “, увери гостите кметът Радев. На срещата участваха още зам.кметът Пепа Чиликова и представители от американската база.

В рамките на диалога бяха разисквани разнообразни разновидности и хрумвания по отношение на протичането на мероприятието. От сливенския градоначалник бе потърсено подпомагане и препоръки по отношение на организирането на развлекателното събитие.

„ За първи път планираме такава самодейност и бихме желали да почерпим от вашия опит в организацията. Това е още една добра опция да изградим и засилим връзките сред нашите общности. Ще поканим военнослужещи и от другите контингенти, които са на територията на военната база “, уточни още Джеймс Адамски. От името на военния полигон той изрази най-хубави усещания от гостоприемството, духа и положителната атмосфера на Сливен, като най-големия град в региона. Военнослужещите от полигона постоянно имат опция да посещават културните събития, които Общината провежда в града.

Предстоящото събитие на военната база е планувано за края на май. Разговорите по отношение на елементи по организацията ще продължат и отсега нататък.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР