Организаторите на Евровизия 2020 представиха новата графична опаковка на конкурса,

...
Организаторите на Евровизия 2020 представиха новата графична опаковка на конкурса,
Коментари Харесай

Българският флаг е в логото на „Евровизия“

Организаторите на Евровизия 2020 показаха новата графична опаковка на състезанието, която е основана особено за изданието в Ротердам. Тя е въодушевена от 65-ата годишнина на влиятелната музикална конкуренция и показва по минималистичен и новаторски метод от флаговете на всички 41 участващи страни. Дизайнът, който включва и тазгодишното мото „ Open Up”, ще се употребява по време на двата полуфинала и огромния край, които ще се проведат надлежно на 12, 14 и 16 май в залата Rotterdam Ahoy. Иновативното лого ще украси и града хазаин и ще бъде сложено на билбордове, здания и градския превоз.

Графичната опаковка на състезанието разумно продължение на дизайните от предходните семейства на Холандия – през 1970, 1974 и 1980 година, оповестиха уредниците на състезанието. " Графичната опаковка следва характерностите на дизайна в нашата страна и е минималистичен, пробен и новаторски “, споделя Систе Бакер, изпълнителен продуцент на Евровизия 2020. „ Освен това той споделя история, пъстър и празничен е и има доста на практика приложения. “

Двата полуфинала и огромният край на грандиозното шоу ще бъдат излъчени онлайн по БНТ1 на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България. Холандия завоюва правото да семейства Евровизия 2020 след успеха на младия и до тогава незнаен реализатор Дънкан Лорънс с песента „ Arcade “. Тя се трансформира в шлагер в цяла Европа и Австралия.

Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) е основан на 12 февруари 1950 година от 23 европейски и средиземноморски радио-телевизионни организации по време на конференция в Девън, Англия. През 1955 година в EBU вземат решение да провеждат интернационален конкурс за ария: телевизионно шоу, в което да вземат участие страни, представлявани от съответните малките екрани, и което да се излъчва по едно и също време във всичките участващи страни. Идеята е на французина Марсел Безенсон, който работи в съюза. Конкурсът черпи ентусиазъм от италианския Фестивал ди Санремо, извършен за първи път през 1951 година и за времето си е софтуерен опит в региона на телевизия онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР