Оралният секс бил полезен за женското здраве. И не само

...
Оралният секс бил полезен за женското здраве. И не само
Коментари Харесай

Орален секс за настроение

Оралният секс бил потребен за женското здраве. И освен това - той оказвал и удобно въздействие на психическото и прочувственото ни положение. Твърдението не е на екипа на venera.bg, а на американски учени, заели се с нелеката задача да интервюират по въпроса близо 300 дами. На дамите им били направени и медицински проучвания.

Оказало се, че тези, които постоянно практикуват орални занимания, били по-малко склонни към меланхолия и даже имали по-високи индикатори при когнитивните проби. Разбира се, към данните е прибавено и уточнението, че спермата съдържа редица скъпи химически субстанции, измежду които цели три натурални антидепресанта, които засилвали възприятието на обвързаност, усъвършенстват съня и покачват настроението. 

Без да разясняваме кои съгласно нас доминират измежду учените – дамите или мъжете, ще допълним единствено, че резултатите са срещнали известно съмнение в медицинските среди... измежду дамите лекари.

Без да сме с здравно обучение, и ние като дами можем да погледнем на това „ проучване ” като опит да се завоюва доверието ни за една повече мъжка идея. Или бъркаме?! ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР